به گزارش گروه رسانه ای ایران ” گرا” ، مهدی محبوبی حسن کیاده با بیان اینکه استان گیلان با توجه به شرایط اقلیمی که دارد توجه خاصی را در زیرساختها، اشتغال و تولید میطلبد، اظهار کرد: توسعه زیرساختها در شهرکها و نواحی صنعتی با توجه به شرایط اقلیمی که دارد هزینهها چندبرابر میشود و از نظر اجرا و اتمام پروژهها هم زمان بیشتری میبرد.
وی افزود: به دنبال این بودیم که بستر مناسبی داشته باشیم که مهمترین اصل ایجاد زیرساخت مناسب در جذب سرمایهگذاریهاست و سرمایه گذاران باید الزامات و اقدامات را ببینید و بتوانند برای سرمایه گذاری پیشگام شوند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان گفت: برای تکمیل زیرساختهای نیمه تمام، تامین منابع برای سازمانی با منابع محدود مهم است اما با توجه به شرایط برنامه منظمی را تدوین کردیم که و با راهبردهایی تامین منابع انجام گرفت و بسیاری از پروژههای زیرساختی که از گذشته رها شده بود، مجدد در دستورکار قرار گرفتند.
محبوبی بیان کرد: اولین قدم این بود که تمام پروژههای رهاشده با ۵۰ درصد پیشرفت را مجدد روند تکمیل آنها را دنبال کردیم و اکنون این پروژه که در حوزه راه، تامین برق و تولیدات مکانیزه بود، وارد چرخه تولید شدند.
وی با تاکید بر اینکه از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ در حوزه شهرکسازی و ایجاد زیرساختها شاهد رشد ۱۰۰۸ درصدی هستیم، تصریح کرد: سال گذشته در صنایع بزرگ فرصت مناسبی برای جذب جوانان تحصیل کرده و متخصص در استان فراهم شد و همچنین اقداماتی برای اینکه صنعت به سمت هایتک و دانش بنیان برود، در دست انجام است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان با پروژه تصفیه خانه یکی از مهمترین پروژهها در نواحی صنعتی و شهرکهاست، ادامه داد: در سند آمایش سرزمین که از اسناد بالادستی است بر توسعه نواحی صنعتی و ایجاد صنعت سبز تاکید شده لذا احداث تصفیه خانه در شهرکها و نواحی صنعتی لازمه تحقق صنعت سبز است لذا باید بتوانیم پسابها را به چرخه صنعت بازگردانیم، در این راستا طی دو سال گذشته توانستیم ۷ مدول تصفیه خانه در شهرکها و نواحی صنعتی استان در شهرهای رشت، لاهیجان، نالکیاشر لنگرود، لوشان و فومن آغاز کنیم و به بهرهبرداری برسانیم.
محبوبی ادامه داد: این ۷ مدول باعث توانمندسازی صنعت استان و استقرار واحدهای متنوع صنعتی در گیلان میشود و گامی در راستای تحقق صنعت سبز در استان است. رتبه بندی زیست محیطی شهرکها و نواحی صنعتی گیلان در جایگاه سوم بود اما با ایجاد این تصفیه خانهها به رده ۴ زیست محیطی رسید.
وی با اشاره به اینکه تنوع در شهرکها و نواحی صنعتی استان بسیار زیاد است، بیان کرد: به دنبال این هستیم که بتوانیم شهرکهای صنفی را در گیلان ایجاد کنیم، پیش از این یکسری از صنوف را مقطعی در شهرکها مستقر کردیم؛ همچنین فرصت برای حضور شرکتهای دانش بنیان و نوآور فراهم است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان افزود: در راستای حمایت از شرکتهای دانش بنیان که نیاز به فضای کمتری دارند، در شهرک سپیدرود جنب راه آهن ۳۸۰ عرصه کارگاهی در نظر گرفتیم که هر عرصه ۱۸۸ تا ۲۰۰ متر مساحت دارد. علاوه بر این ۶ واحد کارگاه کوچک ساختیم و ۷ واحد هم در حال ساخت داریم.
محبوبی ادامه داد: طی دو سال و نیم گذشته ۱۱۳ واحد صنعتی را مجدد راه اندازی کردیم، همچنین از ۱۱۷ واحدی که به مرحله جانشینی بانکها رسیده بودند ۵۴ واحد به چرخه تولید بازگشتند. در صنعت یک دست صدا ندارد بلکه همه باهم باید برای رونق صنعت و اشتغال کمک کنیم.
وی با بیان اینکه در شهرکها و نواحی صنعتی استان تعداد واحدهای بهرهبردار که پروانه دارند ۱۰۳۰ واحد است که ۸۳۸ واحد فعال هستند، ادامه داد: کمیتهای متشکل از دادگستری، استانداری و شهرکهای صنعتی در خصوص خلع ید واحدهای غیرفعال و فسخیها تصمیم گیری میشود
دیدگاهتان را بنویسید