×
×

معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت راه: + دیدگاه رسانه
بودجه تخصیصی برای پروژه های ناتمام ناچیز است!

  • کد نوشته: 1724
  • ۱۹ بهمن
  • ۰
  • معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت راه و شهرسازی از وجود ۶۲ هزار پروژه عمرانی ناتمام در کشور خبر داد و افزود: تکمیل این پروژه ها به چند صد هزار همت اعتبار نیاز دارند درحالی که سالانه اعتبار تخصیصی بسیار ناچیز استwww.vakoneshkhabar.ir
    بودجه تخصیصی برای پروژه های ناتمام ناچیز است!
  • گروه رسانه ای ایران ” گرا” ، علی اصغر یوسف نژاد در مراسم سرپرست اداره کل راه و شهرسازی گیلان اظهار کرد: با اعتبارات اندکی که برای تکمیل این پروژه ها اختصاص می یابد واقعا چند سال برای تکمیل و بهره برداری آنها نیاز است؟

    وی با بیان اینکه موفقیت نظام و انقلاب در سایه همکاری قوا حاصل می شود با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه مجلس باید مسیر حرکت را به دولت نشان دهد و در پیمودن راه به دولتکمک کند، عنوان کرد: مجلس و دولت از یکدیگر جدا نیستند و باید در این مسیر با هم همکاری و مساعدت کنند و در صورت مشاهده نواقص در مسیر اجرا، قوانین برای اصلاح به مجلس بازگردد.

    وی با اشاره به مشکلاتی که از ناحیه اجرای ماده یک و ۲ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در انجام پروژه های نهضت ملی مسکن در برخی از استان‌های شمالی ایجاد شده است، گفت: دولت و مجلس باید با کمک هم این قانون را اصلاح کنند.

    یوسف‌نژاد با بیان اینکه نمی‌توان برای کل کشور یک نسخه ثابت نوشت بلکه باید برای هر استان و منطقه به تناسب شرایط خاصی که دارند بصورت جدا برنامه ریزی کرد، افزود: ۳۲ نماینده استان‌های شمالی می‌توانند برخی از این مسائل را در قالب یک برنامه تدوین کرده و با کمک هم به مجلس ارائه دهند در غیر اینصورت مشکلات ایجاد شده از ناحیه ماده یک و ۲ حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها در این استان حل نخواهد شد.

    وی اظهار کرد: باید این همکاری و تعامل بین بخشی در دولت وفاق نمود پیدا کند تا بتوانیم بخشی از مسائل موجود در این حوزه را برطرف کنیم؛ بعنوان یک تکلیف و بیش از آن وظیفه اداری، ما صادقانه آماده هرگونه همکاری برای رفع مشکلات موجود در حوزه راه و شهرسازی گیلان هستیم

    ***

    قابل توجه نمایندگان استان های شمالی به خصوص ۱۳ نمایندگان استان گیلان اینکه ، معاون حقوقی وامور مجلس وزارت راه با صراحت اعلام می کند – نمایندگان این مناطق از کشور باید در راستای تامین بودجه و اعتبار ملی تلاش و همت بیشتری داشته باشند.

    به زبان خیلی ساده اینکه ، نمایندگان شمال تلاش لازم و کافی را در این عرصه نداشته و ندارند!!.

    استان گیلان شاید در تمام ۴۵ سال گذشته برای تنها چند پروژه مهم و تاثیر گذار در زندگی مردم از جمله دو یا سه سد – دو یا سه بیمارستان مرکزی در رشت و مراکز شهرستان های بزرگ – مساله ی بسیار مهم محیط زیست و پسماند، مشکل پر شتاب بحران تالاب ها از جمله با اولویت تالاب بین المللی انزلی در کمبود و بهتر بگوییم نبود اعتبارات ملی دست و پا می زند .! شاید هیچ نماینده ای در تمام این سال ها یک گزارش درست و درمانی به مردم نداده است تا در این زمینه ها چه تلاش و همتی داشته است.!؟

    بسیار گفته اند و شنیده ایم که نمایندگان برخی استان ها از جمله اصفهان، کرمان ، همدان و …. در جذب اعتبارات ملی برای پروژه های مهم استانی و مدیریت شهری نقش و همت فوق العاده ای دارند و به موقع سهم شان را از این اعتبارات دریافت و در استان با نظارت کامل هزینه می کنند.!

    تنها زمانی و در استانه برگزاری انتخابات مجلس چهره ی بزرگواران پیدا می شود و اقدام هایی را با فشار به برخی مدیران اجرایی استان و شهرستان ها انجام می دهند که رای آور باشد- به راستی چرا – چرا نمایندگان شمال و به ویژه گیلان در این باره پاسخگو نیستند.

    اساسا چرا رسانه های منطقه تا این حد بی تفاوت هستند و در این باره مطالبه گری نمی کنند.

    رسانه ها از چه چیز و چه کسی واهمه دارند. شما به عنوان نمایندگان جامعه باید مطالبه گری کنید و همراه با مدیران اجرایی و نمایندگان مردم در خانه ملت برای حل مشکلات مردم منطقه ، استان و شهرستان ها که نوعی رسالت و عبادت محسوب می شود ، تلاش و همت مضاعف داشته باشید.

    نمایندگان مجلس و مدیران استان گیلان اگر در این راستا پاسخ قانع کننده و شفافی دارند ما در پایگاه خبری ، رسمی گیلان ۲۴ و گروه رسانه ای ایران ” گرا” آماده انتشار و روشنگری افکار عمومی هستیم.

    کلام آخر اینکه ، چرا مردم ما در هر دوره چه در مجلس یا شوراها و امثال آن با شناخت کافی به کسانی رای نمی دهند که همه همت و تلاششان حل مشکلات جامعه باشد!!!!!!!!!؟.

    نظر شما صاحب نظران و مردم شریف چیست – در این باره به زودی به طور مستند خواهیم گفت و نوشت.

    یا علی مدد- جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *